Skip to main content

Ota yhteyttä
olemme täällä sinua varten

TERVETULOA TUTUSTUMAAN PERHEOMISTEISEEN LAPPILAISEEN HEVOS- JA KOIRATILAAN LEVILLE, SUOMEN LAPPIIN.

Innokkaat alaskan huskymme ja ystävälliset suomenhevosemme iloisen tiimimme kanssa johdattavat sinut Lapin luonnon elämyksiin. Olemme täällä sinua varten.

Polar Lights Tours - Horse riding in Lapland

Henkilöt

Päivi Hiukka

PÄIVI HIUKKA

+358 40 413 9248
info@polarlightstours.fi

Olen yrityksen toimitusjohtaja ja pitkän linjan matkailualan ammattilainen, sydämeltäni todellinen hevosnainen. Toimitusjohtajan vastuiden lisäksi vastaan hevosistamme sekä yrityksen myynnistä ja kehittämisestä.

RIITTA HIUKKA

+358 40 413 9248
riitta.hiukka@polarlightstours.fi

Vastaan Posion toimipaikastamme.

JARMO LESKINEN

+358 40 678 4329
jarmo@polarlightstours.fi

Olen yrityksen toimistopäällikkö joka huolehtii yrityksen tietoteknisten asioiden toimivuudesta. Olen organisoiva ja huolellinen IT-ammattilainen, joka pitää huolta siitä, että kaikki sujuu saumattomasti. Hallitsen aikataulut, koordinoin resursseja ja varmistan, että kaikki tarvittava on aina saatavilla. Lisäksi olen suuri eläinten ystävä, joten olen iloinen voidessani auttaa myös koiratarhan ja hevostallin töissä. Yhdessä tiimin kanssa luomme turvallisen ja miellyttävän ympäristön asiakkaille, henkilökunnalle ja eläimille.

Ota yhteyttä

SIJAINTI

Tilamme sijaitsee Sirkassa, 10 minuutin ajomatkan päässä Levin matkailukeskuksesta. Monet ohjelmistamme alkavat Levin matkailuinfon edestä.

Osoite: Muoniontie 955 | 99130 Sirkka | +358 40 413 9248 | info@polarlightstours.fi

Varaa nyt Varaa nyt