Tassutellen peikkojen poluilla – Kolmen päivän koiravaljakkoretki

Retken alussa opas ohjeistaa 4-6 rekikoiran valjakon käsittelyyn ja koiravaljakon ajamiseen. Tavattuamme iloiset rekikoirat, pääsemme aloittamaan kolmen päivän jännittävän retken, jolla jokainen ajaa itse omaa valjakkoaan. Nautimme paikallisia aineksia sisältävät lounaat, illalliset ja aamiaiset nuotion loimussa ja yövymme erämaamökillä tai porotilan majassa, jossa mahdollisuus rentoutua saunassa. Päivämatkat noin 30-55km.

Kesto: 3 päivää / 2 yötä

Ryhmän koko: 4–6 henkilöä (1 hlö/koiravaljakko)

Aika: 15.3. – 14.4., maanantaista keskiviikkoon, alkaen klo 8:45 Levin Matkailuneuvonnan edustalta

Hinta: 1250 € / henkilö (suosittelemme tätä ohjelmaa vain yli 13-vuotiaille) 

Ohjelmaan kuuluu

Opastus, huskysafari, mainitut ateriat, majoitus eräkämpässä tai majatalossa, lämpimät talviulkoiluvaatteet ja talvikengät, menopaluukuljetus Visit levin edestä Farmillemme

Vaatimukset

Lämpimät talvivaatteet sekä matkan ajalle henkilökohtaiset hyginevälineet ja vaihtovaatteet myös kämppäoleiluun

Huomioitavaa

Retki on varattavissa edellisiltaan klo 22.00 asti. 

Aikataulu

Ensimmäinen päivä

Klo 10:45 kuljetuksemme hakee sinut Visit Levin edestä, Myllyjoentie 2 99130 LEVI.
Huom: olethan paikalla n. 5-10 min aikaisemmin

Saavuttuasi farmillemme opas kertoo sinulle turvallisuus ja ajo-ohjeet, jonka jälkeen tapaatkin energiset alaskanhusky rekikoiramme ja seikkailu alkakoon! Lounas valmistetaan nuotiolla päivän aikana ja iltapäivällä saavumme kämpälle tai majataloon, hoidamme koirat, nautitaan illallinen sekä nukutaan hyvin.


Toinen päivä

Aamiaisen jälkeen jatkamme seikkailuamme huskyvaljakoilla edeten. Päivän aikan nautimme maastolounaan ja iltapäivällä saavumme erämaamökille tai majataloon. Hoidetaan taas koirat ja nautitaan päivällinen sekä peseydytään ja nukutaan makoisat unet keräten voimia viimeistä safaripäivää varten.

Kolmas pävä

Aamurutiineiden ja aamiaisen jälkeen matkamme jatkuu kohti Polar Lights Tours farmia. Lounas nautitaan jälleen päivän aikana. Saavuttuamme farmille hoidetaan ihanat karvakaverit ja on aika sanoa näkemiin. Paluukuljetus vie takaisin Visit Levin eteen.

Varaa tämä kokemus

Loading...
Kausi

Talvi

Aktiviteetti

Husky

Kesto

3d

Yön yli

Ryhmän koko

4-6

Henkilöä