Metsänpeikko – Kahden päivän koiravaljakkoretki

Retken alussa opas ohjeistaa 4-6 rekikoiran valjakon käsittelyyn ja koiravaljakon ajamiseen. Tavattuamme iloiset rekikoirat, pääsemme aloittamaan kahden päivän jännittävän retken, jolla jokainen ajaa itse omaa valjakkoaan. Safarin molempina päivinä nautitaan paikallisista aineksista valmistettu lounas nuotion loisteessa. Illallinen ja yöpyminen erämökissä. Aamiaisen jälkeen matka jatkuu, ja palaamme tilallemme iltapäivän aikana. Päivämatka noin 35-55km. 

Kesto: 2 päivää / 1 yö

Ryhmän koko: 4–6 henkilöä (1 hlö/koiravaljakko)

Aika: 24.02. – 15.04., keskiviikosta torstaihin, alkaen klo 9:45 Levin Matkailuneuvonnan edustalta

Hinta: 770 € / henkilö (suosittelemme tätä ohjelmaa vain yli 13-vuotiaille) 

Ohjelmaan kuuluu

Opastus, huskysafari, mainitut ateriat, majoitus erämökissä, lämpimät talviulkoiluvaatteet, menopaluukuljetus Levin Matkailun edestä farmillemme

Vaatimukset

Mukavat talviulkoiluvaatteet, lämpimät talvikengät ja lisä välipaloja 

Huomioitavaa

Retki on varattavissa edellisiltaan klo 22.00 asti. 

Aikataulu

Ensimmäinen päivä

Klo 10:45 kuljetuksemme hakee sinut Visit Levin edestä Myllyjoentie 2 99130 LEVI.
HUOM: olethan paikalla n. -5-10 minuttia aikaisemmin.

Saavuttuasi farmilemme opas antaa sinulle ajo- ja turvallisuusohjeistuksen jonka jälkeen tutustutaan energisiin rekikoiriimme ja seikkailumme alkakoon! Retkilounas valmistetaan avotulella päivän aikana. Iltapäivällä saavuttuamme takaisin tarhalle hoidamme koirat ja nautitaan pieni suolapala ennen mökille vientiä. Halutessanne myös tynnyrisauna lämmitetään. Päivällinen Metsolassa.


Toinen päivä

Aamupalan jälkeen lähdemme valmistelemaan valjakot uuteen päivään. Ja kuten eilenkin lounas valmistetaan päivän aikana avotulilla ja iltapaäivällä palataan atrahalle. Hoidetaan koirat ja annetaan ihanille karvakaverille päätöshalit. On aika sanoa näkemiin ja kuljetuksemme vie teidät takaisin Visit Levin eteen.

Varaa tämä kokemus

Loading...
Kausi

Talvi

Aktiviteetti

Husky

Kesto

2d

Yön yli

Ryhmän koko

2-6

Henkilöä